Be your own calm desktop & smartphone achtergronden

Be your own calm desktop & smartphone achtergronden

Ik was laatst in een creatieve bui en besloot om de homepage van mijn website om te bouwen. Zo gaat dat als je tijd en creatieve ideeën hebt en van verandering houdt 😉 Tijdens het maken van wat illustraties zag ik dat ik hier ook mooie desktop achtergronden van kon maken en zo geschiedde. Vier hiervan deel ik in dit artikel om gratis te downloaden.

Ik noem ze Be your own calm, omdat het rustige kleuren zijn zonder tekst. De formaten die ik gebruikt heb zijn 2400 x 1350 pixels voor computer en laptop en 900 x 1600 pixels voor smartphones. Als de achtergrond iets te hoog of laag staat op jouw mobiel of scherm, kan je dit als het goed is makkelijk aanpassen wanneer je de achtergrond instelt. Enjoy!

Download voor desktop (pc / laptop) of smartphone.

Download voor desktop (pc / laptop) of smartphone.

Download voor desktop (pc / laptop) of smartphone.

Download voor desktop (pc / laptop) of smartphone.

Delen? Graag met een linkje naar mijn blog 🙂

Je mag de achtergronden voor persoonlijk gebruik downloaden en gebruiken op je computer, laptop, smartphone, tablet etc. Als je ze wilt delen op je eigen blog of social media dan mag dat, maar zet er dan wel een linkje bij naar dit artikel.

Nu ik toch jullie aandacht heb: ik wil voor een aantal artikelen graag vrouwen interviewen (via de mail voor een geschreven artikel of via Skype voor een podcast) die hun eigen pad belopen. Vrouwen met allerlei verschillende achtergronden en interesses. Dus niet alleen de ‘girlbosses’ met hun eigen bedrijf of vrouwen die in de vegan of duurzame hoek werken, maar juist ook vrouwen die iets heel anders doen. Zolang ze hun eigen pad belopen en ze een mening ergens over hebben. Ben of ken jij zo’n vrouw? Tip haar in de comments of via de mail. Dankjewel!

Geniet van Bevrijdingsdag!

Door

Hi, ik ben Sophie Carleen! Op mijn blog neem ik je mee in mijn zoektocht naar een bewuster leven. Ik schrijf artikelen over (digitaal) minimalisme, spiritualiteit, feminisme, duurzaamheid en carrière.

1 Reactie

  • Door Carlien

    Wat super dit Sophie, heerlijk om zulke rustige achtergronden te gebruiken: veel dank! En, deze post is al even geleden – maar mocht je nog vrouwen zoeken houd ik mij als jonge (29jr) boekwinkeleigenaar (naast andere uitspattingen) graag aanbevolen ;). 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.