The Rebelle – Mijn nieuwsbrief voor vrouwen die hun eigen weg volgen

The Rebelle - mijn nieuwsbrief voor vrouwen die hun eigen weg volgen

Ik heb de afgelopen weken aan iets heel tofs gewerkt: een nieuwsbrief genaamd The Rebelle! Je kunt je nu alvast aanmelden, dan ontvang je vrijdag de eerste editie in je mailbox.

Update: The Rebelle staat na de laatste editie van 29 oktober even on hold, omdat ik het druk heb met werk. Wie weet komt de nieuwsbrief in 2022 weer terug!

Ik denk al langer na om weer een nieuwsbrief aan te maken. In het verleden heb ik verschillende nieuwsbrieven beheerd, meestal rondom mijn blog, waarin ik blog- en persoonlijke updates deelde. Maar daar had ik niet meer zoveel zin in. Als ik weer een nieuwsbrief aanbied, dan moet het wel interessant, leerzaam en inspirerend zijn voor de ontvangers!

Daarom ging ik bij mezelf na wat voor nieuwsbrieven ik op dit moment interessant vind. Dat zijn meestal nieuwsbrieven waar ik inspiratie uithaal, waarin ik nieuwe artikelen, podcasts of schrijvers ontdek of waar ik iets van leer. Daarna dacht ik na over welke onderwerpen ik zou schrijven en content over zou delen. Het moet wel bij mij passen, waardoor het hopelijk ook bij de lezers van mijn blog past. Met deze combinatie ben ik aan de slag gegaan.

<< Meld je hier aan voor de nieuwsbrief >>

Wat kan je verwachten?

The Rebelle (ter info: ‘rebelle’ betekent ‘rebel’ in het Frans) bevat daarom een verzameling van artikelen, video’s en overige lees-, kijk- en luistertips over:

– Bewuster leven;
– (Online) ondernemen;
– Spiritualiteit;
– Feminisme;
– (Minderen met) social media;
– Duurzame lifestyle;
– En alles waar ik me verder als vrouw mee bezig houd. Daarom zullen er ook af en toe kattengifjes voorbij komen en deel ik mijn laatste Netflix-verslavingen voor een persoonlijke touch.

Daarnaast wil ik wat diepgang bieden over hedendaagse actualiteiten, zoveel mogelijk vanuit een vrouwelijk perspectief. Ook zullen mijn nieuwste artikelen voorbij komen in de nieuwsbrief. Ik heb de eerste editie net afgerond en ben er erg trots op! Als jij je met bovenstaande onderwerpen bezig houdt en om de week geïnspireerd wil worden in je inbox, meld je dan nu aan op substack.com. Substack is een platform voor nieuwsbrieven, waar veel journalisten en content creators gebruik van maken. De service is voor jullie gratis en voor mij makkelijk in gebruik.

Ik denk dat ik met deze nieuwsbrief een mooie uitlaatklep heb gevonden om dingen te delen die niet direct op mijn persoonlijke blog passen. Ik ben heel benieuwd wat jullie ervan vinden! Mocht je trouwens tips hebben over relevante artikelen, podcasts en video’s over bovenstaande onderwerpen dan hoor ik dat graag. Je mag me altijd een mailtje sturen 🙂

Bron afbeelding: Elijah O’Donnell via Pexels

Door

Hi, ik ben Sophie Carleen! Op mijn blog neem ik je mee in mijn zoektocht naar een bewuster leven. Ik schrijf artikelen over (digitaal) minimalisme, spiritualiteit, feminisme, duurzaamheid en carrière.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *