The Coach Babe – mijn programma voor coaches die coaches coachen

The Coach Babe - mijn programma voor coaches die coaches coachen

De afgelopen maanden heb ik aan iets heel tofs gewerkt en nu kan ik het eindelijk met jullie delen! Vandaag lanceer ik mijn exclusieve programma: The Coach Babe! Lees snel verder voor meer informatie over deze unieke kans.

Herken jij jezelf in onderstaande?

Je wilt veel geld verdienen, maar je hebt geen bijzondere skills of expertise 🤔

Zo’n saaie kantoorbaan? Dat is niets voor jou! Jij bent ~ speciaal ~ en weet dat je voor meer gemaakt bent 🧜‍♀️

Influencer of coach zijn lijkt je wel wat. Of beter nog: misschien ben je al influencer en wil je nog meer influencen? 💰

Jouw droombaan? Mensen inspireren en veel geld verdienen! 🙋‍♀️

Herkenbaar? Dan heb ik goed nieuws voor je!

De coachingindustrie groeit hard en is inmiddels een miljardenindustrie geworden. Er komen dan ook veel nieuwe coaches bij, ook in Nederland. Sommige coaches hebben hier opleidingen voor gevolgd of coachen mensen vanuit hun opgebouwde expertise. Maar wie heeft daar nu nog tijd en geld voor? Gelukkig is de coachingindustrie ongereguleerd, dus kan iedereen geld verdienen als coach. Ook als je nog geen coaching ervaring hebt! Met mijn unieke formule gaat het jou ook lukken om een succesvolle coach te worden.

The Coach Babe - mijn programma voor coaches die coaches coachen

In 5 stappen succesvol coaches coachen

In mijn unieke programma deel ik mijn succesformule om succesvol coaches te coachen. Met mijn 5 stappen word je niet zomaar een coach. Je wordt een coach voor coaches. Uit mijn jarenlange onderzoek blijkt namelijk dat je hiermee het meeste geld kunt verdienen. Waarom zou je je focussen op het 1-op-1 werken met klanten, terwijl je met online programma’s voor het coachen van coaches veel meer impact 🤑 kunt hebben?

Een aantal onderdelen uit mijn programma:

1: We gaan aan jouw zichtbaarheid werken op social media. Je krijgt designerkleding en accessoires in bruikleen voor een fotoshoot met mijn fotograaf. Je hebt de keuze uit drie locaties: een luxe strandtent, de PC Hooftstraat in Amsterdam of voor een villa in Wassenaar. Zo ga je echt succes uitstralen op je socials!

2: Ik koppel je aan andere coach-coaches. Zo kunnen jullie reviews op elkaars programma’s achterlaten en straal je autoriteit uit.

3: Je krijgt handige scripts om coaches over te halen om door jou gecoacht te worden. Op elke vraag of twijfel heb jij een antwoord. Niemand zegt meer nee tegen je!

4: Ik help je om vermeld te worden in de media, waarbij je jezelf uiteraard als succesvolle coach presenteert. Samen verzinnen we een inspirerend achtergrondverhaal, zodat je echt kunt inspelen op de gevoelens en onzekerheden van potentiële klanten.

5: Met mijn unieke holistische 7-stappen piramide ga jij coaches inspireren om nog beter te coachen. En zijn je coaches enthousiast? Dan kunnen zij via jou ook deelnemen aan de holistische 7-stappen piramide, waar jij extra geld mee kunt verdienen!

Uiteraard ontvang je het exclusieve The Coach Babe certificaat na afronding van het programma. Zo weten al je volgers dat jij een echte Coach Babe coach bent!

The Coach Babe - mijn programma voor coaches die coaches coachen

Ja, ook jij kunt een succesvolle coach-coach worden!

Met mijn tips en inspiratie lanceer jij binnen no time je eerste programma voor coaches. Wat ik van je vraag? Enkel een echte #girlboss drive en iemand die in zichzelf durft te investeren. Alleen vandaag heeft mijn online programma een speciale prijs: maar €1997. Wacht niet te lang, want ik verkoop dit exclusieve programma alleen vandaag!

Denk je nu: maar Sophie, kan ik dit wel? Ja! Als ik het kan, dan kan jij het ook. Je zult het niet geloven, maar een paar jaar geleden sliep ik nog op de bank van een vriendin omdat mijn ouders genoeg van me hadden en me geen geld meer gaven. Ik was gestopt met school en kon zelfs geen bijbaantje vinden. Ik voelde me echt een onwijze loser en had geen idee wat ik wilde doen. Maar ergens wist ik dat ik heel succesvol kon worden. Ik las een boek over de Law of Attraction en sindsdien is mijn leven compleet veranderd. Ik hoef alleen nog maar te dromen over succesvol, rijk en gelukkig zijn en het manifesteert zich vanzelf! Benieuwd naar mijn unieke Law of Attraction formule om jouw droomleven te manifesteren? Voor een extra €997 krijg je een exclusieve training van een uur zodat jij ook leert te manifesteren.

* Bonusaanbieding * Ben je onderdeel van een multi level marketing bedrijf? Voeg dan de extra module ‘MLM verkopers coachen’ toe voor maar €497. Ik leer je alles over verkopers recruiten en coachen, zodat jij je niet meer bezig hoeft te houden met het verkopen van producten. De verkopers onder jou zullen al het werk voor je doen!

“The Coach Babe maakt al mijn dromen waar”

Mijn programma is pas vandaag gelanceerd maar heeft nu al lovende reviews ontvangen:

“Ik ben 17 en net klaar met de havo. Ik ga niet verder studeren, want ik wil influencer worden. Ik weet al heel lang dat het mijn soul mission purpose is om andere mensen te inspireren. Ik ben zo blij dat ik in mezelf geïnvesteerd heb door deel te nemen aan het The Coach Babe programma! Ik heb via TikTok nu al twee klanten binnen gehaald met mijn eigen programma voor coaches. Dat programma moet ik nog maken, maar dat komt later wel. Dankjewel Sophie!”

– Kathrina Z., aspirant coach en influencer

“Wow: The Coach Babe maakt al mijn dromen waar! Ik ben al succesvol coach en was klaar voor de volgende stap. Ik heb nu mijn niche gevonden: coaches coachen! Dankzij de holistische 7-stappen piramide heb ik al acht klanten binnen gehaald die onder mij gaan werken aan hun coaching programma’s. Ik heb nog nooit zoveel geld verdiend in één dag!”

– Amanda F., succesvol coach en maker van het ‘Dream big and make 6 figures a day’ programma

Waar wacht je nog op? Investeer net zoals Kathrina en Amanda in jezelf en maak al je dromen waar. Vergeet niet: je kunt mijn programma alleen vandaag kopen. Zie ik je snel in mijn programma? Meld je nu hier aan! Wees er snel bij want er zijn nog maar 5 plekken over. Volgende keer gaat de prijs met €1000 omhoog!

PS Voordat je je frustraties op mij wilt uiten, check even de datum van publicatie 😉

Door

Hi, ik ben Sophie Carleen! Op mijn blog neem ik je mee in mijn zoektocht naar een bewuster leven. Ik schrijf artikelen over (digitaal) minimalisme, spiritualiteit, feminisme, duurzaamheid en carrière.

23 Reacties

 • Door Sophie

  Ik had me eigenlijk voorgenomen om niet meer over de coachingindustrie te schrijven, maar ik kon het niet laten voor deze speciale dag :’) Hebben jullie je al aangemeld? Deel vooral jouw review in de comments!

 • Door Hermien - KouweKleren

  Hahaha, je bent briljant! Eindelijk wordt het land van 17 miljoen coaches werkelijkheid.

 • Door Nina

  Geweldig! Dit is precies het zetje dat ik nodig had om de stap te wagen en voor mezelf te kiezen. Ik had al het idee dat die 9-5 baan oplichterij was; coach worden sluit veel beter aan bij mijn wensen en kwaliteiten! Superhandig ook zo’n piramide trouwens. En wat staat het allemaal goed op Instagram zeg. Ik kan niet wachten op de foto’s van de fotoshoot zodat ik die er ook op kan zetten en ik nog meer succes uitstraal. 😉

  • Door Sophie

   Ik ben zo trots op jou Nina! Ik ga de fotoshoot meteen voor je inplannen. Echt onwijs mooi om te zien dat je in jezelf durft te investeren! Dat zouden meer mensen mogen doen!!

 • Door Anne

  Hahahaha, love it 😂

  • Door Sophie

   Ik zie dat je je nog niet hebt aangemeld Anne, wil je misschien een gratis coaching call inplannen zodat ik eventuele twijfels weg kan halen? Ik heb nog 2 plekjes over vandaag!

   • Door Josje

    Kan ik ook nog meedoen?

    • Door Josje

     Ik kan deze kans niet laten liggen! Eindelijk de coach van de coach van m’n coach worden!!

    • Door Sophie

     Je hebt geluk Josje, wegens groot succes heb ik het aantal plekken uitgebreid en mag je er nog bij! Zie ik je straks in het programma? 🥰

   • Door Roos

    Hahahaha, briljant Sophie. Ik twijfel nog of ik me zal aanmelden 🤔. Misschien toch even een gratis coachingcall inplannen 🤩. Dit aanbod komt wss nooit meer terug. Fijne paasdagen 💚

    • Door Sophie

     Helaas Roos, het programma zat om 23:59 helemaal vol! Misschien dat ik hem over een jaar opnieuw open 🤔😉

 • Door Jaap Heijnekamp

  Als ik ooit een coach nodig heb, zal ik in ieder geval eisen dat ze in het bezit zijn van het The Coach Babe certificaat.
  Fijn dat iedereen zo een kans krijgt om zich te onderscheiden met een kwaliteitslabel!
  En hoe je de prijs zo laag hebt weten te houden voor al deze professionals is mij een raadsel.
  Dus mensen schrijf je snel in, deze aanbieding is te mooi om waar te zijn.
  Wat weer prima past bij de doelgroep.
  The Coach Babe certificaat “a perfect match”.

  • Door Sophie

   Dank Jaap, wat mooi om te zien dat je mij en al deze powervrouwen steunt met ons belangrijke werk 🥰

 • Door Audrey

  Hahaha, heerlijk dit! Ik vind het echt HEEL inspirerend dat je laat zien dat je met alleen een beetje geloof in jezelf gewoon ALLES kunt bereiken wat je wil!

 • Door Charlotte

  Ik vroeg me wel af: kan ik de green wheels wel parkeren op de PC en zijn de parkeerkosten inbegrepen? Bij Douglas doen ze dan gratis mijn make-up, toch?

  • Door Sophie

   Zou je de Greenwheels om de hoek kunnen parkeren van de PC? Die past niet bij de luxe en succesvolle look die we je gaan geven. Parkeerkosten zijn voor eigen rekening. Voor een kleine 197 euro extra zorgen wij ervoor dat je wordt opgemaakt voor de shoot!

 • Door ReNske

  Ha Sophie,

  Ik werd gewezen op jouw coachingstraject en wat ben ik daar ongelooflijk blij mee en dankbaar voor.

  Succes is echt een mindset. Er zijn in Nederland altijd zoveel mensen die elkaar succes niet gunnen, ik denk echt dat je internationaal moet gaan. Maar daar heb je gelukkig al de goede naam voor gekozen!

  • Door Sophie

   Welkom bij de coach babe club Renske! En klopt: voor mijn online imago heb ik heel bewust een wat internationaal klinkende naam gekozen. Mijn volgende project ga ik internationaal lanceren 🤩

 • Door Judith

  “mijn unieke holistische 7-stappen piramide” “Mijn programma is pas vandaag gelanceerd maar heeft nu al lovende reviews ontvangen” hahaha.

 • Door Marcel Melchers

  Hahaha, kijk mensen , als je helemaal niks kan kun je nog altijd mensen wijsmaken dat ze wel iets kunnen. En dan geef je een cursus die je een paar euro kost voor slechts een paar duizend. Alle reviews zijn kennissen/vriendinnen, en dit wordt niet geplaatst. Ga een vak leren meid!

  • Door Sophie

   Volgende keer eerst het hele artikel lezen voordat je zo’n reactie achterlaat Marcel? 😉

   En mocht je van mening veranderen, dit unieke programma opent over iets meer dan een maand weer haar deuren…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *