Over mij & mijn blog

Sophie Carleen

 

Hi, ik ben Sophie Carleen

Freelance redacteur, blogger & catmom

 

De laatste jaren probeer ik wat bewuster te leven en daar schrijf ik graag over op mijn blog. Denk aan onderwerpen rondom feminisme, (digitaal) minimalisme, duurzaamheid, spiritualiteit en carrière. Ik deel ook graag mijn boekentips met je en schrijf af en toe opiniestukken over actuele onderwerpen. Over deze onderwerpen heb ik ook een nieuwsbrief: The Rebelle.

Doordeweeks ben ik werkzaam als freelance webredacteur en online content specialist. Ik woon samen met mijn vriend en onze twee katten, Dexter & Frankie, in Den Haag. Je maakt mij gelukkig met mooie boeken, goede koffie, citytrips en na een lange werkdag een knuffelsessie met mijn katten. In de afgelopen jaren schreef ik al honderden artikelen voor diverse websites en publicaties over een duurzamer, diervriendelijker en bewuster leven.

Artikelen geplaatst voor juni 2020 heb ik meeverhuisd van mijn twee eerdere blogs, Naoki en Be your own muse.

FAQ

Waar kan ik de dierproefvrije lijst vinden?

Die staat nu op de website van Shop like you give a damn, een toffe webshop voor duurzame en vegan producten. Hier vind je tevens mijn overige onderzoek naar dierproefvrije en vegan cosmetica.


Waar kan ik je volgen op social media?

Ik heb geen openbare social media accounts meer. Mijn mailbox daarentegen staat altijd open en als je een overzicht wilt krijgen van mijn nieuwe artikelen, dan kun je je aanmelden voor mijn nieuwsbrief 🙂


Ik heb eerder je e-book gekocht en de downloadlink werkt niet meer. Waar kan ik hem nu downloaden?

Stuur me een mailtje via het contactformulier en vermeld het e-mailadres waar je het e-book mee besteld hebt. Dan stuur ik je het e-book toe via de mail.


Ik kan een oud artikel/pagina van je niet meer vinden, bestaat hij nog?

Voor het bloggedeelte op deze website heb ik een selectie gemaakt van zo’n 70 artikelen die ik in de afgelopen jaren heb geschreven. Je vindt ze hier. Staat het oude artikel hier niet tussen? Dan heb ik hem helaas offline gehaald. Ik sta altijd open voor suggesties voor nieuwe artikelen, dus stuur me gerust een mailtje!