Desktop & smartphone achtergronden voor de feestdagen

Desktop & smartphone achtergronden voor de feestdagen

Voor de feestdagen vond ik het leuk om weer eens een aantal desktop & smartphone achtergronden te maken, die jullie gratis kunnen downloaden. Ik heb ze gemaakt met de kleuren van mijn website, maar wel in de kerstsfeer. Ze zijn een beetje minimalistisch en twee van de achtergronden zijn speciaal voor de cat ladies gemaakt, net zoals ik 😉

De formaten die ik gebruikt heb zijn 2400 x 1350 pixels voor computer en laptop en 900 x 1600 pixels voor smartphones. Als de achtergrond iets te hoog of laag staat op jouw mobiel of scherm, kan je dit als het goed is makkelijk aanpassen wanneer je de achtergrond instelt. Enjoy!

Desktop & smartphone achtergronden voor de feestdagen

Download ‘Have a Meowy Christmas’ voor desktop (pc / laptop) of smartphone.

Desktop & smartphone achtergronden voor de feestdagen

Download ‘Fijne Feestdagen’ voor desktop (pc / laptop) of smartphone.

Desktop & smartphone achtergronden voor de feestdagen

Download ‘Merry and Bright’ voor desktop (pc / laptop) of smartphone.

Desktop & smartphone achtergronden voor de feestdagen

Download ‘Let it snow’ voor desktop (pc / laptop) of smartphone.

Ik hoop dat jullie een hele fijne feestmaand hebben! Ik vier kerst niet meer zo uitgebreid als vroeger, maar houd wel van de sfeer (en het eten). Er staan nog een aantal nieuwe artikelen in de planning voor deze maand en daarna heb ik veel zin om van 2020 een heel mooi jaar te maken. Maar daarover later meer 😉 Ik heb trouwens nummer 1 als achtergrond op mijn pc en nummer 3 op mijn smartphone.

Je mag de achtergronden voor persoonlijk gebruik downloaden en gebruiken op je computer, laptop, smartphone, tablet etc. Als je ze wilt delen op je eigen blog of social media dan mag dat, maar zet er dan wel een linkje bij naar dit artikel graag. Laat je me weten welke achtergrond jouw favoriet is?

Door

Hi, ik ben Sophie Carleen! Op mijn blog neem ik je mee in mijn zoektocht naar een bewuster leven. Ik schrijf artikelen over (digitaal) minimalisme, spiritualiteit, feminisme, duurzaamheid en carrière.

1 Reactie

  • Door Marjolijn

    Zo, ik heb Meowy Christmas nu als startscherm op mijn mobiel en Merry & Bright als vergrendelscherm ^^Dank je wel, Sophie!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *